Stempeltræf 2014

 • Endeligt program
 • Pressemeddelelse

  I dagene 15., 16.. august 2014 – i forbindelse med Randers-ugen – arrangerer vi i tæt samarbejde med Randers Eventsekretariat, Randers Cityforening og Elvis Presley-museet Graceland Randers et STEMPELTRÆF for alle køretøjer og maskiner der indeholder et eller flere stempler som drivkraft. El-biler skal også være meget velkomne.

  Hele idé-grundlaget for at søsætte dette store projekt er at samarbejde på tværs af alle mærkeklubber og særinteresser. Lad alle os, der har ”benzin i blodet” mødes, uanset hvilket køretøj vi har. Lad os få en god snak omkring vore mange forskellige køretøjer – der skal være plads til os alle. Lad os sætte noget ind på vores oplevelseskonto!

  STEMPELTRÆFFET vil foregå på området omkring Graceland Randers, Graceland Randers Vej 3, DK-8960 Randers SØ.

  Omdrejningspunktet vil være arealet omkring Elvis Presley-museet, og hele området vil være fyldt op med alverdens klassiske køretøjer på såvel 2, 3 som 4 hjul. Der vil være personbiler, lastbiler, busser, motorcykler, scootere, traktorer, stationære motorer, modelbiler og meget, meget andet.
  På området vil der også være stumpemarked/kræmmermarked, samt masser af aktiviteter/oplevelser begge dage. Til børnene er der opsat en HOPPEBORG.

  Der vil være mulighed for parkering/overnatning af campingvogn/telt på et dertil indrettet areal. Vi kan ikke tilbyde strøm.

  Randers Centrum incl. Østervold vil også blive inddraget under STEMPELTRÆFFET, og bilerne og motorcyklerne vil lørdag kunne ses køre rundt i hele Randers Centrum, så der bliver masser af flotte køretøjer at kigge på.

  Der vil naturligvis være mulighed for at kunne købe øl, vand og mad til rimelige priser. Se mere på vores hjemmeside: www.motoreventranders.dk

  Arrangør: Foreningen MOTOR EVENT RANDERS, Kertemindevej 9, DK-8940 Randers SV

  Kontakt: Hans Pedersen, mobil 29 84 82 82 eller 87 79 22 66. Mail: hans.pedersen@bilnostalgi.dk

  Lasse Andersen, mobil 26 33 00 33. Mail: lasse@RT-CO.dk

  SE OGSÅ:
  www.detsker.dk
  www.randersugen.dk
  www.facebook.com/RandersEvent
  www.randerscity.dk
  www.facebook.com/randerscity
  www.gracelandranders.dk